• Dostava: +382 67 633 744
  • Prodavnica: +382 68 848 138
  • Bul. Save Kovačevića 147, Podgorica
  • HACCP STANDARD - ISPORUKA SVAKOG DANA
PORUČIVANJE

Sve naše proizvode možete poručiti putem on line sistema za porudžbine. Klikom na bilo koje dugme PORUČI ON LINE otvara se forma gde možete izabrati potrebnu količinu i vrste proizvoda koje želite, i poslati porudžbenicu. Nakon prijema i potvrde Vaše porudžbenice, na navedini telefon dobićete sms poruku o vrijemenu i detaljima isporuke. 

Dostupnost ĆUREĆEG PROGRAMA:

SVJEŽE MESO DOSTUPNO: OD JUNA DO JANUARA
SUŠENO MESO DOSTUPNO: TOKOM NOVOGODIŠNJIH PRAZNIKA

O ĆURETINI

Ćuretina je po mnogo čemu specifična, a hrana za tov ove živine je najskuplja iz razloga što u prvih mjesec dana tova ona traži 28 odsto proteina u svojoj hrani, što se može dobiti samo iz soje. Poređenja radi, hrana za ćurku je gotovo dva puta skuplja od hrane za svinju.

Ćuretina se preporučuje zato što ima najbolja nutritivna svojstva, ima mnogo proteina u sebi, kao i najmanji nivo masti u mesu i zato što je najsvarljivija za čovjekov organizam. Amino kisjeline iz ćurećeg mesa su najpodložnije apsorpciji hrane u čovjekovom organizmu. Napravite sami test tako što ćete jednog dana jesti, na primer, svinjetinu, drugog piletinu i trećeg ćureće meso.
 
Videćete nakon čega ćete se osjećati najlakše, sa kojim mesom nećete imati nadimanja ili problema sa varenjem. Takođe, kada se porede masnoće nekih drugih životinja sa ćuretinom, vidite da u ćurećem mesu ima od tri do pet puta manje masti. 

Domaca piletina podgorica

KONTAKT I LOKACIJA

Statistika

0071223
Danas
Juče
Ovog mjeseca
Prošlog mjeseca
UKUPNO POSJETA:
29
71
1483
2319
71223

 

 

Domaca piletina podgorica

Top